Inschrijving Tilburgse Taolbèttel 2016 geopend en kaartverkoop gestart

Op 5 november zal voor de derde keer de Tilburgse Taolbèttel gehouden worden. Dit keer in Theater De Boemel in de Spoorzone. Teams van vijf personen gaan dan met elkaar de strijd aan om de titel ‘Et Biste Bèttel Tiem’. Een van de onderdelen van de Taolbèttel is het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol, dat ieder jaar door de Stichting Tilburgse Taol wordt georganiseerd. De inschrijving is geopend, zowel voor de teams als voor bezoekers. Van ieder team schrijft er iemand mee aan het Dikteej.

Doede gullie ok meej? Òf komde kèèke? En kaaj gezèlligen aovent meej optreejes van Koor de Bron, Jace van de Ven, Gerard Korthout èn de Heeren van Thans (meej Nol Havens, André van den Boogaart èn Frans van de Meer). Inschrijving voor teams  [Inmiddels zijn alle kaarten, zowel individueel als voor teams uitverkocht!]
De inschrijving voor teams is geopend en loopt tot 24 oktober 2016. De kosten voor deelname zijn slechts €20,- per team van vijf personen. Door een Taolbèttelteamticket te kopen, ben je als team meteen ingeschreven. Teams ontvangen een bevestiging met meer informatie over de Taolbèttel.

Kaartverkoop voor kijkers
Als toeschouwer de Tilburgse Taolbèttel beleven? Ook dat kan. Kaarten zijn slechts €5,- per persoon en kunnen alleen in de vooverkoop worden gekocht.

Theater De Boemel heeft maar een beperkt aantal plaatsen, dus ben er snel bij. 
Het inschrijven als team en het kopen van kaarten voor de Taolbèttel 2016 is alleen mogelijk via het Taolbèttel Tikketketoor

Zörregt dègge op tèèd oew intreejkaortjes bestèlt, want vol is vol.

Graag het Dikteej meeschrijven, maar kun je geen team samenstellen? Neem dan even contact op met secretaris@tilburgsetaol.nl

Wèllek tiem wit zich òn te slèùte bij et ieluustere raajke ‘Sjèk Sjèk èn de vloejkes’ en ‘Èègewèès is ok wèès’? Wie schrèèft et Tilburgs nèt zo goed as Angela van Abeelen èn wint den Cees Robben Bookaol meej et Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol? 
Hoe moeilijk zal het Dikteej dit jaar zijn? Wil je dat allemaal weten, kom dan naar de ‘gezèllegsten aovend van Tilburg’ vol spel, spanning en sensatie.

Meer over de Tilburgse Taolbèttel
Zaterdag 5 november 2016, 20.00 uur
Theater De Boemel, Burgemeester Brokxlaan 8-76, 5041 SB TILBURG. www.theaterdeboemel.nl