Doe mee met Tilburgse Taolbèttel op 25 oktober 2014

Ieder jaar organiseert de Stichting Tilburgse Taol het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol. Dit jaar krijgt het Dikteej een nieuw jasje. We gaan er een echte Taolbèttel van maken.

Zaterdag 25 oktober 2014, 20.00 uur
MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg

Eerder werd er met succes een Taolbèttel georganiseerd ter gelegenheid van het lustrum van Tilburg University.

Taolbèttel
Op zaterdag 25 oktober zullen verschillende teams tegen elkaar gaan strijden onder leiding van Taolbèttel-presentatrice Karin Bruers. We spelen vijf rondes, waarin vragen over Tilburg en de Tilburgse Taol de revue passeren. Uiteraard is de belangrijkste ronde het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol. Van ieder team gaat een van de leden meeschrijven aan het Dikteej om zo extra punten te verdienen. Maar er wordt niet alleen gestreden. Verschillende optredens, waaronder een bijdrage van niemand minder dan Ferry van de Zaande, geven een speciaal tintje aan de avond. Ook de Tilburgse Revue zal een voorproefje serveren van de voorstelling ‘Ik zal oe leere’, die in januari 2015 in de schouwburg in première gaat.

Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol
Het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol wordt afgenomen tijdens een van de rondes van de Taolbèttel. Niet alleen leden van de teams nemen hieraan deel. De deelnemers van de Taolklas doen met dit Dikteej hun ‘eindexamen’. De winnaar van het Dikteej ontvangt - net als andere jaren - de Cees Robben bokaal, de wisselbeker voor degene met de minste fouten in het Dikteej.

Angela van Abeelen was de winnaar van het dikteej in 2013. Wie volgt haar op in 2014?

Doede meej?
Inschrijven voor de Tilburgse Taolbèttel kost slechts €13 per persoon, dit is inclusief welkomstdrankje en wat lekkers. Wel moet in teams van vijf personen ingeschreven worden. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier voor teams . Zodra het inschrijfgeld is overgemaakt, ontvangt u een bewijs van deelname.

Komde kèèke?
Wie niet actief aan deze avond wil deelnemen, is uiteraard ook van harte welkom om plaats te nemen in het publiek. Kaartjes voor het publiek, eveneens €13 per persoon, kunt u bestellen via het inschrijfformulier voor kijkers. U ontvangst na aanmelding informatie over het betalen en ophalen van de kaartjes.

Vraoge?
Hebt u nog vragen? Stuur een bericht aan info@tilburgsetaol.nl