Inschrijving Tilburgse Taolbèttel 2015 geopend en kaartverkoop gestart

Op 14 november is het weer zover. Dan zal voor de tweede keer de Tilburgse Taolbèttel gehouden worden in MFA De Symfonie. Teams van vijf personen gaan dan weer met elkaar de strijd aan om de titel ‘Et Biste Bèttel Tiem’. In vijf rondes met spel en sensatie, moeten de teams vragen beantwoorden over Tilburg en de Tilburgse taol, om daarmee zoveel mogelijk punten te vergaren. Eén van de onderdelen van de Taolbèttel is het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol. Van ieder team mag één persoon meeschrijven om zo extra punten te verdienen voor het team.

De Tilburgse Taolbèttel is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Tilburg
 

Zaterdag 14 november 2015, 20.00 uur
MFA de Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg (Noord)


Inschrijving voor teams
De inschrijving voor teams is geopend en loopt tot 1 november 2015. De kosten voor deelname zijn slechts €40,- per team van vijf personen. Agge den irste zèèt, hèdde dè biste plaotse. Dus gift oe tiem vendaog nòg op! 

Gebruik het inschrijfformulier voor teams

Kaartverkoop voor kijkers
Als toeschouwer de Tilburgse Taolbèttel beleven? Ook dat kan. Kaarten kunnen in de voorverkoop gekocht worden via het inschrijfformulier voor kijkers. Bestel en betaal uw kaarten voor 10 november 2015, dan zijn de kosten slechts € 10,- per kaart. Kaarten die op de avond zelf aan de zaal gekocht worden kosten € 13,-.

Wie o wie...?
Wie o wie zal deze keer de Cees Robben Bokaal winnen met het Grôot Dikteej van de Tilburgse Taol? En welk team volgt Sjèk Sjèk èn de Vloejkes op als Et Biste Bèttel Tiem? Hoe moeilijk zal het dikteej dit jaar zijn? Wil je dat allemaal weten, kom dan naar de ‘gezèllegsten aovend van Tilburg’, met o.a. Oma en Aal, Frans van de Meer (Ferry van de Zaande) en andere Tilburgse grootheden.